22 feb 2019 – 16 mars 2019

Jenny Käll – Angående då det smälter samman, orienteringar med stöd från trädhöjder, där och undertiden, och fyra ben i marken.Vernissage fredag 22 februari kl 19:00 med ett artist talk 20:00.

Välkomna på utställningen av 2018 års mottagare av Verklighetens Pris: Jenny Käll. Jenny Käll (f.1988) arbetar i en materialdriven praktik med förklädnader, lager och transformation. I en poetisk lek på gränsen mellan objekt och kropp, figurativt och abstrakt, beständigt och flyktigt, tillåts olika material sömlöst övergå i varandra. Som betraktare leds man in i en värld av sinnlig närvaro där inte minst språket och titlarna spelar en avgörande roll. I utställningen Angående orienteringsstöd i form av trädhöjd, då det smälter samman, där och undertiden och med fyra ben i marken visas verk som arbetats fram under en vistelse i en sommarstuga under vintertid.Facebook-event
Om Verklighetens Pris

 


8 jan 2019

Ang. Galleri Verklighetens Open Call

Vi har fått in över hundra intressanta och bra ansökningar. Vi har valt att gå vidare med 6 stycken av dessa. Vi vill tacka för den energi som varje ansökande konstnär har lagt ner för att söka till oss. Dessvärre har vi inte möjligheten att ställa ut alla.

Med Vänliga Hälsningar
Galleri Verklighetens Styrelse